AI-software: snellere en efficiëntere verwerking van documenten

Bij Archeio denken we verder dan het digitaliseren van jouw bedrijfsarchief. Want ook nadat jouw archief is gedigitaliseerd, kan je altijd efficiënter werken. Aan de hand van slimme AI-software verwerk je documenten sneller en beter.

 

Wat doet de AI-software?

E-mails, facturen, overeenkomsten, jaarverslagen. Jouw bedrijf krijgt enorm veel documenten binnen. Het verwerken en invoeren van al deze documenten in jouw eigen documentmanagementsysteem (DMS) is een tijdrovende taak.

Met behulp van AI-software worden documenten sneller verwerkt, waardoor jouw werknemers meer tijd overhouden voor andere taken.

  • Automatische herkenning en verwerking van documenten
  • Automatische plaatsing op de juiste plek in het DMS

Hoe werkt het?

De AI-software gebruikt innovatieve kunstmatige intelligentie waarmee alle bestandstypen herkend worden. De software analyseert en organiseert bestanden binnen jouw eigen DMS.

 

Voorbeeld

Komt er bijvoorbeeld een factuur van een klant in Frankrijk binnen? De software bepaalt het type document als factuur en herkent ook dat de factuur hoort bij een Franse klant. De factuur wordt automatisch doorgestuurd naar de Franse afdeling en geüpload in het juiste klantendossier.

 

  • Geen fouten meer bij het verwerken en invoeren
  • Automatische herkenning van elk bestandstype
  • Slimme categorisatie van documenten

Advies over implementeren AI-software

Per klant bekijken wij of het implementeren van de AI-software in het DMS meerwaarde biedt. We zijn hierin open en eerlijk. We raden alleen aan om de software te implementeren als dit de werkwijze écht efficiënter maakt.

Heb je vragen over de AI-software of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

 

 

Contactformulier