Het verhaal achter Archeio

Wat begon als een ondernemersdroom van de jonge Thomas en Raymond, is uitgegroeid tot een full service bedrijf met een landelijk klantennetwerk. Met werknemers die worden geselecteerd op hun eigen talent. Lees hier het verhaal van Archeio.

 

Ontstaan Archeio

Archeio werd opgericht door de familie Hartman. Thomas en Raymond, destijds 18 en 17 jaar oud, hadden een droom: het opzetten van een eigen bedrijf. Het ondernemingsbloed van ouders Robin en Dineke stroomde duidelijk ook door hun aderen.

Ouders Dineke en Robin sprongen bij vanuit hun eigen zakelijke ICT- en maatschappelijke zorg-expertises. Zij hebben eerder het autismehuis opgezet. Met deze organisatie zorgen ze ervoor dat kinderen met autisme zorg op maat krijgen aangeboden.

Inmiddels is Archeio uitgegroeid tot een familiebedrijf met meer dan 20 werknemers en zakelijke klanten in heel veel verschillende sectoren.

 

Talent inzetten

Al onze medewerkers worden geselecteerd op basis van hun talent. We werken vanuit het idee ‘Who fits the job’ en denken vanuit mogelijkheden. Daardoor geven we iedereen een kans die ze waarschijnlijk nergens anders krijgen. En daarbij leveren we ook nog eens de hoogste kwaliteit.

 

Kwaliteit in archivering. En maatschappelijke waardering van ons team. Dat is Archeio.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op

We helpen je graag verder. Neem contact op voor advies of maak een afspraak om jouw project samen te overleggen. 

 

Contactformulier